Ειδικές αιγυπτιακές δυνάμεις προστατεύουν τους τουρίστες στη χώρα




Νοέμβριος 6, 2015.

Αιγυπτιακές ειδικές δυνάμεις έχουν αποσταλεί στο Σάρμ αλ Σέιχ, προκειμένου να προστατευθούν οι αλλοδαποί  που βρίσκονται στη χώρα.


Συγκεκριμένα, σήμερα στις 6 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο του Σάρμ αλ Σέιχ έφθασαν εκατοντάδες ξένοι τουρίστες για να ταξιδεύσουν προς την πατρίδα τους.


Οι αιγυπτιακές αρχές αποφάσισαν να ενισχύσουν  τα μέτρα ασφαλείας, ειδικά στο θέρετρο αυτό, όπου παρουσιάζεται η μεγαλύτερη κίνηση των τουριστών και στο οποίο φανατικοί μουσουλμάνοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν,  άγρια Ρώσο τουρίστα, πριν μία ημέρα,  που περίμενε να επιστρέψει στην πατρίδα του.


Επιπρόσθετα επιτέθηκαν σε ρωσίδα  σε ξενοδοχείο της περιοχής. Συγκεκριμένα ένα άνδρας εισέβαλε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε και την ξυλοκόπησε άγρια γιατί στο  δημόσιο χώρο του ξενοδοχείου χρησιμοποίησε  το …διαδίκτυο. 

Το ρωσικό δημοσίευμα, επισημαίνει  ότι στην Αίγυπτο και ειδικότερα στα τουριστικά θέρετρα, στα οποία συνήθως επισκέπτονται βρετανοί και ρώσοι τουρίστες, το τελευταίο διάστημα  ισλαμικές ομάδες δρούν ανεξέλεγκτα και  έχουν προβεί σε επιθέσεις εναντίον των ταξιδιωτών.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ