“Οι τρομοκράτες στη Συρία αλλάζουν τακτική”







Νοέμβριος 10, 2015.

Οι τρομοκράτες στη Συρία αλλάζουν την τακτική τους ως προς τους ελιγμούς άμυνας και παρουσιάζονται  ‘λιγότερο θρασείς’, καθώς μετακινούνται τη νύχτα μεταμφιεσμένοι,  μεταφέροντας τον οπλισμό τους καλυμμένο, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.


«Έχουμε εντοπίσει μια σημαντική αλλαγή στην τακτική των τρομοκρατών σε όλη την επικράτεια της αραβικής δημοκρατίας της Συρίας. Οι συμμορίες δεν είναι τόσο θρασείς όπως ήταν πριν από έναν μήνα», είπε ο Κονασένκοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα οι τρομοκράτες προκειμένου να προστατευθούν κινούνται με μυστικότητα και κρύβονται από τα κυβερνητικά στρατεύματα, αλλά και από το φόβο των ρωσικών αεροσκαφών.

«Αλλάζουν συνεχώς οι τρόποι παράδοσης όπλων και πυρομαχικών στις ομάδες τους. Πραγματοποιούνται κυρίως τη νύχτα,  με παραπλανητικές μεθόδους», είπε ο στρατηγός.

Ειδικές μονάδες της ρωσικής υποστήριξης παρακολουθούν τις μετακινήσεις των τρομοκρατών προκειμένου να έχουν μια καθαρή εικόνα των θέσεων τους πριν από κάθε επίθεση που προγραμματίζεται, όπως σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ