Οι Κούρδοι υπόσχονται εκδίκηση για τους Ρώσους πιλότους




Νοέμβριος 24, 2015.

Κουρδική οργάνωση που κάνει εράνους για την υποστήριξη των χριστιανών προσφύγων στο Κουρδιστάν και συνδέεται στενά με τους Κούρδους αντάρτες στο Ιράκ και στη Συρία, έγραψε στην ιστοσελίδα της, σε κοινωνικό δίκτυο,  για την επιθυμία της να εκδικηθεί για το θάνατο των Ρώσων πιλότων του Su-24 που καταρρίφθηκε από τους Τούρκους πάνω από τη Συρία.


«Αγαπητή Ρωσία, οι Κούρδοι θα χαρούν να πάρουν εκδίκηση για τους πιλότους σας.  Με τα φορητά μας συστήματα αντιαεροπορικής  άμυνας  θα κάνουμε μια ζώνη απαγόρευσης πτήσης για τον Ερντογάν», σημειώνει η ανακοίνωση.

 Οι Κούρδοι αντάρτες αγωνίζονται κατά των τρομοκρατών και με τη συμβολή της ρωσικής αεροπορίας έχουν καταφέρει να πάρουν τον έλεγχο της πόλης Χατούνιγια στην επαρχία της αλ Χασάκα.

Οι πολιτοφύλακες άρχισαν να καταστρέφουν τα ορμητήρια των τρομοκρατών στην επαρχία της αλ Χασάκα, όπως αναφέρει η τηλεόραση ‘Ζβέζντα’.

--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ