Κωνσταντινούπολη: Οι Τούρκοι οπαδοί φώναζαν «Αλλάχου ακμπάρ» στη διάρκεια ενός λεπτού σιγής




Νοέμβριος 18, 2015.

Οι οπαδοί της τουρκικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου αποδοκίμασαν  το ένα λεπτό σιγής για την τρομοκρατία  στο Παρίσι, κατά τον φιλικό αγώνα με την εθνική ομάδα της Ελλάδας.


Οι Τούρκοι οπαδοί σφύριζαν κατά τη διάρκεια του λεπτού σιγής και συγχρόνως φώναζαν «Αλλαχού Ακμάρ», η μουσουλμανική ρήση «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

Σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα που επικαλείται τη ρωσική εφημερίδα «Gazeta.ru», ο αγώνας διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη  σε ένα γεμάτο στάδιο και τον παρακολούθησαν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και Τουρκίας, Αλέξης Τσίπρας- που επισκέπτεται την Τουρκία, και ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Το δημοσίευμα επισημαίνει τις φονικότατες επιθέσεις από τους τρομοκράτες του ‘ισλαμικού κράτους’ στο κέντρο του Παρισιού και σημειώνει ότι σκοτώθηκαν 129 άνθρωποι, 99 βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση  από τους 352 που διακομίστηκαν στα νοσοκομεία.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ