Η επίθεση στο Παρίσι είναι κατά ολόκληρης της Ευρώπης




Νοέμβριος 14, 2015.

Επίθεση προς όλες της χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χαρακτηρίσθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, από τους ηγέτες των κρατών και κυβερνήσεων των χωρών της ΕΕ, αναφέρει κοινή δήλωση των επικεφαλής των οργάνων της, που δημοσιοποιήθηκε  το Σάββατο, όπως σημειώνει το ρωσικό Ίντερφαξ.


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι βαθύτατα συγκλονισμένη και θλιμμένη από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι. Πρόκειται για μια επίθεση σε όλους μας. Θα δράσουμε μαζί σε αυτήν την απειλή με όλα τα απαραίτητα μέσα και με ανελέητη αποφασιστικότητα» , σημειώνει η δήλωση.



Γίνεται, ακόμη, έκκληση για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων, για ενός λεπτού σιγής στις 16 Νοεμβρίου σε όλες τις χώρες της ΕΕ.

Η τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι είναι η πιο αιματηρή στην ιστορία της χώρας.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ομιλούν για πάνω από 300 άτομα που σκοτώθηκαν κατά την επίθεση και στα νοσοκομεία που μεταφέρθηκαν τραυματίες σε κωματώδη κατάσταση.
Στη Γαλλία κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.
--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ