Τουρκία: «Σε κινητοποίηση 10 χιλιάδων στρατιωτών στο Σιρνάκ σκοτώθηκαν 11 τρομοκράτες»




Δεκέμβριος 16, 2015.

«Μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών στις πόλεις Τσίζρε και Σιλόπι, πάνω από 10 χιλιάδες στρατιώτες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τους αυτονομιστές του PKK στην περιοχή», σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.


Οι πληροφορίες από τις υπηρεσίες ασφαλείας αναφέρουν ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις στις πόλεις αυτές εμπόδισαν τους αμάχους να εγκαταλείψουν τις πόλεις.

Οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις  των δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων αυτονομιστών, που προσπάθησαν να εξεγείρουν τον κουρδικό λαό της περιοχής, είχαν ως αποτέλεσμα τις συνεχείς ενισχύσεις των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας.

Κατά τις συγκρούσεις που έγιναν χθες το βράδυ, συνολικά και στις δύο πόλεις σκοτώθηκαν 11 Κούρδοι αυτονομιστές, σημειώνει το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ