Σκόπια: Ο Γκρούεφσκι ξοδεύει 13,3 εκατ. για …γύψο και φελιζόλ




Δεκέμβριος 26, 2015.

Το αντιπολιτευτικό Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα των Σκοπίων (SDSM) καταγγέλλει την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι και  τον ίδιο τον πρωθυπουργό, για σπατάλη 13,3 εκατομμυρίων δηναρίων για την πρόσοψη του κυβερνητικού κτηρίου.


«Άλλα 13,3 εκατομμύρια δηνάρια ή € 216.000, η απερχόμενη κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι δαπανά για την μπαρόκ πρόσοψη με γύψο και φελιζόλ του κυβερνητικού κτηρίου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το  SDSM, το οποίο επισημαίνει:


« Ο Νίκολα Γκρούεφσκι ξοδεύει εκατομμύρια δηνάρια για τις προσόψεις των κυβερνητικών κτηρίων, τη στιγμή  που 500 χιλιάδες άνθρωποι στην πΓΔΜ ζουν στο όριο της φτώχειας, 180 χιλιάδες ζουν με λιγότερα από 40 δηνάρια τη μέρα και πάνω από 10 χιλιάδες επιχειρήσεις έχουν κλείσει.


» Ο κόσμος μόλις και μετά βίας κατορθώνει να τα βγάζει πέρα και ο Νίκολα Γκρούεφσκι ξοδεύει 17 εκατομμύρια ευρώ του λαού για γύψο και φελιζόλ στα κτήρια του κέντρου της πρωτεύουσας».


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ