Η Ρωσία επιβεβαίωσε ότι η πτώση του Airbus στο Σινά ήταν τρομοκρατική πράξη




Δεκέμβριος 24, 2015.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση των στοιχείων της αεροπορικής τραγωδίας του ρωσικού επιβατικού αεροσκάφους στο Σινά, ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας ασφαλείας, Αλεξάντερ Μπορτνίκοφ, δήλωσε ότι η Μόσχα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.



Η Ρωσία, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι εξερράγη βόμβα στο επιβατικό αεροσκάφος και αυτή ήταν η αιτία της πτώσης του.


Στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, αναφέρεται ότι ο Μπορτνίκοφ επιβεβαίωσε σε συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, ότι «μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα τώρα ότι ήταν μια τρομοκρατική πράξη».


Αξίζει να σημειωθεί ότι το Airbus A321, έπεσε  23 λεπτά μετά την απογείωσή του από το διεθνές αεροδρόμιο του Σάρμ ελ Σεΐχ,  με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες που αριθμούνται σε 224 άτομα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ