Εντολή Ρώσου Προέδρου: Εξολοθρεύστε κάθε απειλή!





Δεκέμβριος 11, 2015.

Σήμερα, ο ρωσικός τύπος καλύπτει λεπτομερώς  την έκτακτη και παρατεταμένη συνεδρίαση του συμβουλίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν.


Στη συνάντηση συζητήθηκαν λεπτομερώς θέματα ετοιμότητας μάχης του ρωσικού στρατού και την ικανότητά του να εξαλείψει μια πιθανή απειλή.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Σεργκέι Σόϊγκου σημείωσε ότι το 95%  των πυρηνικών όπλων είναι σε κατάστασης λειτουργίας και βρίσκονται σε επιφυλακή.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναβαθμίσει με νέα μοντέλα τον στρατιωτικό εξοπλισμό και η προμήθεια του στρατού από τους ανάδοχους έχει γίνει σε επαρκή ποσότητα.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην απειλή του Ντάις, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση έχει κάνει την εμφάνισή της στον Καύκασο και στην Κεντρική Ασία, στα σύνορα της Ρωσίας.

Σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας έχουν αναγνωρισθεί και εξαλειφθεί εξτρεμιστικές ομάδες που σκόπευαν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.

 Πολύ σημαντικό παράγοντας είναι η εξάλειψη αυτού του παγκόσμιου προβλήματος που  έχει κρησφύγετο στη Συρία, από όπου εξαπλώνεται η τρομοκρατία.

Η αδελφική βοήθεια προς τον συριακό λαό, εκφράζεται με τον αγώνα κατά της τρομοκρατικής ομάδας, η οποία σύμφωνα με τον Σεργκέι Σόϊγκου έχει περί τις 60 χιλιάδες μαχητές, εναντίον των οποίων η Ρωσία πολεμά με ρουκέτες και αεροπορικές επιδρομές.

Ο Ρώσος πρόεδρος ευχαρίστησε το ρωσικό στρατό για τη σαφή κατανόηση της κατάστασης,  σε σχέση με το τελευταίο περιστατικό, κατά το οποίο -στη Συρία- σκοτώθηκαν δύο στρατιώτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας και έδωσε εντολή να μην  επαναληφθεί το φαινόμενο αυτό,  αλλά με αυστηρότητα να ληφθούν μέτρα αποτροπής.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, διέταξε να χρησιμοποιούνται τα όπλα για οποιαδήποτε σκοπό που θα μπορούσε να δημιουργήσει κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία των ρωσικών στρατευμάτων τόσο στη γη όσο και στον αέρα.
Αυτή είναι η εντολή  που δόθηκε στη ρωσική αποστολή της Συρίας και τώρα έχει το απόλυτο δικαίωμα να ανοίξει πυρ σε κάθε επιτιθέμενο, ανεξάρτητα από το καθεστώς ή τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε στρατιωτικό μπλοκ, σημειώνει το ρωσικό δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ