Προτροπή Τζιχαντιστών σε Βαλκάνια: «Μην μπαίνετε εμπόδιο στην εκστρατεία μας στην Ευρώπη»




Δεκέμβριος 21, 2015.

Νεότερο δημοσίευμα των Τζιχαντιστών του Ντάες (ισλαμικού κράτους) που αναπαράγεται από ιστοσελίδες των δυτικών Βαλκανίων, αναφέρει ότι το Ντάες κάλεσε τα βαλκανικά κράτη να μην μπουν εμπόδιο στον στόχο τους που είναι η δυτική Ευρώπη.


Πέρα από τις συνηθισμένες απειλές, γράφει η ‘Παλς 24’, που απευθύνονται σε τουλάχιστον 60 κράτη, στο νέο βίντεο που δημοσίευσε το Ντάες αναφέρεται σε μια νέα προειδοποίηση τόσο για τα Βαλκάνια, όσο και την ΕΕ, ότι «θα εισέλθουν σε έναν άγριο πόλεμο».

Στο βίντεο, ένας τζιχαντιστής που εκπροσωπεί το Ντάες λέει χαρακτηριστικά:

«Εμείς λατρεύουμε μόνο τον Αλλάχ. Καλούμε τους λαούς της Ευρώπης, κυρίως τα Βαλκάνια, να μην μπαίνουν εμπόδιο στην εκστρατεία μας στην Ευρώπη».

Το νέο αυτό μήνυμα έχει  θορυβήσει τις υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες ζητούν αυστηρότερα μέτρα στους διακινούμενους πρόσφυγες.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ