Η Τουρκία ζήτησε από την Ουκρανία βοήθεια κατά της ρωσικής προπαγάνδας




Δεκέμβριος 18, 2015.

Κίεβο.

Η Τουρκία ζήτησε από το Υπουργείο Πληροφοριών  & Πολιτικής της Ουκρανίας, βοήθεια στον αγώνα κατά της ρωσικής προπαγάνδας. Αυτό δήλωσε η αναπληρωτής υπουργός Τατιάνα Ποπόβα.


«Πρόσφατα, εκπρόσωποι της Τουρκίας μας ζήτησαν μεθοδολογική βοήθεια στον αγώνα κατά της πληροφόρησης της Ρωσίας» δήλωσε στην εφημερίδα ‘Ευρωπαϊκή Πράβντα’["Европейская правда"].

Σύμφωνα με την Ποπόβα, αξιωματούχοι της τουρκικής πρεσβείας είχαν ζητήσει επανειλημμένα συνάντηση με την ουκρανική ηγεσία.

«Τελικά, είχαμε χθες μια συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του υπουργείου μας, το τμήμα πληροφοριών, με αξιωματούχους της τουρκικής πρεσβείας», είπε.

«Συζητήσαμε πιθανές επιλογές για τη συνεργασία.  Συγκεκριμένα έγινε συζήτηση για εκπαίδευση των εκπροσώπων της Τουρκίας (στην επεξεργασία και παρουσίαση των ρωσικών πληροφοριών)», πρόσθεσε η Ποπόβα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ