Τζιχάντ –Σεξ: Το Ντάες προσελκύει «πόρνες» από τη Δύση




Δεκέμβριος 20, 2015.

Διαδοχικά δημοσιεύματα –γράφει η «αλ Χαντάθ» αναφέρουν ότι η οργάνωση Ντάες  έχει αρχίσει ένα πρόγραμμα  πρόσληψης γυναικών και κοριτσιών, ιδιαίτερα από τις δυτικές χώρες  και ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, αποκάλυψαν ότι ακολουθούν το δόγμα του Σαουδικού Βαχαμπισμού για το σέξ, προκειμένου να προσελκύσουν μαχητές  που θα μπορούν να κάνουν σέξ όπου και όποτε θέλουν.


«Η νέα αυτή δραστηριότητα του Ντάες, αποκαλύπτεται από αραβικά δημοσιεύματα, ιδιαίτερα του Ιράκ, σχετικά με το ρόλο που θα παίζουν αυτές οι «πόρνες» στην τρομοκρατική ομάδα, οι οποίες θα επιβλέπονται από το  γυναικείο «τάγμα Χάνσα» που θα δρα στο Ιράκ και τη Συρία».

Το τάγμα αυτό, όπως περιγράφεται, θα επιφορτισθεί με καθήκοντα αστυνόμευσης των γυναικών- πορνών,  και τα μέλη αυτού θα είναι γυναίκες που θα φορούν πέπλο και μαύρα ρούχα.

Η αναζήτηση των γυναικών θα γίνει στις δυτικές χώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και προσωπικά από γυναίκες που στέλνονται από το Ντάες για το σκοπό αυτό.

Στόχος τους είναι κάνουν πλύση εγκεφάλου σε νέες γυναίκες ώστε να ‘εκδίδονται’ στους μαχητές.

Οι Ευρωπαϊκές χώρες έχουν πληροφορηθεί για αυτήν την ενέργεια και προσπαθούν να ελέγξουν ή να σταματήσουν αυτή τη δράση, την πρόσληψη, δηλαδή, γυναικών για πορνεία στο Ιράκ και τη Συρία για την οργάνωση Ντάες.

«Η τρομοκρατική οργάνωση», συνεχίζει το δημοσίευμα, επιδιώκει μέσα από το πρόγραμμα αυτό να διατηρήσει τη ψυχική διάθεση των μαχητών, προκειμένου να τους κρατήσει στις τάξεις της και να εξασφαλίσει ‘σταθερότητα’ στο σώμα τους. Γιατί είναι αδύνατο να τους το βγάλει από τη σκέψη το σεξ!»
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ