«Πολιτική εκμετάλλευση η επίσκεψη Ποπόσκι στην Αθήνα»





Δεκέμβριος 18, 2015.

Σε σύντομο σχόλιο της, η σλαβική τηλεόραση  των Σκοπίων, ‘24Βέστι’, αναρωτιέται τι να κρύβεται πίσω από την επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ποπόσκι, στην Αθήνα, αφού δεν υπήρξε καμία πρόταση για την επίλυση της επίμαχης διαφοράς του ονόματος.



Με τίτλο «Λαϊκισμός ή πραγματική προσπάθεια στην επίλυση της διαφοράς με την Ελλάδα», σημειώνει ότι ‘υπήρξε  ανεπιτυχής προσπάθεια να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις για τη διαφωνία του ονόματος, παρά τη διμερή συνάντηση μεταξύ Ποπόσκι και Κοτζιά, που αποτελεί, όμως,  ένα βήμα για την ανοικοδόμηση εμπιστοσύνης».

Και θα καταλήξει: 

«Ορισμένοι (πολιτικοί αναλυτές) πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση (του Ποπόσκι) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί (ως προεκλογικό χαρτί) στην εκστρατεία του κόμματός του».
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ