Απειλές Αζερμπαϊτζάν σε Αρμενία: «Θα καεί το Καραμπάχ κάτω από τα πόδια των Αρμενίων εισβολέων»





Δεκέμβριος 29, 2015.

 Ο υπουργός Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, συνταγματάρχης Ζακίρ Χασάνοφ συνεχάρη το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων για την 31η Δεκεμβρίου- Ημέρα Αλληλεγγύης  στους Αζέρους του κόσμου,  για την Πρωτοχρονιά.



«Το υψηλό ηθικό των στρατευμάτων, ο πατριωτισμός, η στρατιωτική κατάρτιση και το ηθικό, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τον στρατό του Αζερμπαϊτζάν, να απελευθερώσει το Χανκέτι, τη Σούσα, το Λατσίν και άλλες περιοχές που έχει καταλάβει ο εχθρός, και να αποκατασταθεί η ακεραιότητα της χώρας μας», είπε ο υπουργός στο συγχαρητήριο λόγο του.


Πρόσθεσε ακόμη:

«Ο στρατός είναι έτοιμος να αφοσιωθεί στην υπηρεσία προς την πατρίδα, το λαό και το κράτος, ώστε να εκτελέσει τις διαταγές του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεγεφ, το νέο έτος 2016 να ξεκινήσει με το σύνθημα :
 «Η Γη του Καραμπάχ θα καεί κάτω από τα πόδια των Αρμενίων εισβολέων» και θα ενθουσιασθεί ο λαός με τα νέα από τη  νίκη μας», δήλωσε ο Χασάνοφ.

«Εύχομαι το 2016 να μείνει στην ιστορία ως το έτος της απελευθέρωσης του Καραμπάχ από την κατοχή και να γίνει το έτος της Νίκης!», με αυτά τα  λόγια έκλεισε την ομιλία του ο υπουργός Άμυνας του Αζεμπαϊτζάν, γράφει ‘Τσέρνο μόρε Νοβοστι’.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ