Ο τουρκικός στρατός ανέφερε ότι σκότωσε 23 Κούρδους αυτονομιστές




Ιανουάριος 11, 2016.

Ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε  ότι 17 μέλη του αυτονομιστικού κουρδικού κόμματος PKK,  σκοτώθηκαν στην πόλη Τσίζρε της επαρχίας Σιρνάκ, ενώ άλλοι 6 σκοτώθηκαν στην πόλη Σουρ της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Γενί Σαφάκ»,  ο «συνολικός αριθμός των τρομοκρατών που σκοτώθηκαν στην Τσίζρε ανέρχονται συνολικά σε 261, στη Σιλόπι 126 και στην Σουρ 78.


Η ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σημειώνει ότι στη Σιλόπι από τους νεκρούς Κούρδους αλλά και σε εφόδους που πραγματοποίησαν σε οικίες, κατασχέθηκαν:


 36 καλάσνικοφ,  100 τουφέκια, μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών, έξι εκτοξευτήρες ρουκετών, 16 πιστόλια και σφαίρες, χειροβομβίδες, δύο ζευγάρια κιάλια νυχτερινής όρασης, επτά φορητούς ασυρμάτους, αντιασφυξιογόνες μάσκες, ανιχνευτής ναρκών και 15 σωλήνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή αυτοσχέδιων βομβών.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ