Οι Ηνωμένες Πολιτείες ο κύριος χορηγός της Μολδαβίας





Ιανουάριος 12, 2016.

Οι επιχορηγήσεις που παρέχονται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής προς την Μολδαβία, αποτελούν περισσότερο από το 60 τοις εκατό του συνολικού όγκου των ενισχύσεων προς τη χώρα αυτή και ανέρχονται στα δύο δισεκατομμύρια τοπικού νομίσματος, όπως σημειώνει η εφημερίδα της Μολδαβίας «Μπέλτσι Σίτι».
 
Στη δεύτερη θέση είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  οι οποία προβλέπει να χρηματοδοτήσει την κυβέρνηση της Μολδαβίας με 200 εκατομμύρια τοπικού νομίσματος.

Στην τρίτη θέση των μεγαλύτερων χορηγών στη  Δημοκρατία της Μολδαβίας είναι η Παγκόσμια Τράπεζα που παραχώρησε στη χώρα σχεδόν 90 εκατομμύρια τοπικού νομίσματος.

Τα στοιχεία αυτά είναι  από την έκθεση του υπουργείου Οικονομικών κατά το παρελθόν έτος και δείχνουν τις χώρες οι οποίες χορηγούν τη Δημοκρατία της Μολδαβίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ