Τελ Αβίβ: Άγνωστος άνοιξε πυρ σε ξενοδοχείο- δύο νεκροί αρκετοί τραυματίες





Ιανουάριος 1, 2016.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον επτά  τραυματίστηκαν την Παρασκευή , όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ σε ένα καφέ σε κεντρικό ξενοδοχείο του Τελ Αβίβ, χωρίς, ωστόσο, να διευκρινισθούν τα κίνητρά του.



Πλάνα που ελήφθησαν από κάμερα δείχνουν έναν νέο άνδρα με ένα σακίδιο στον ώμο να προσποιείται τον πελάτη, κοντά στην είσοδο και ξαφνικά έβγαλε από σακίδιό του ένα οπλοπολυβόλο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως.


Οι γιατροί δήλωσαν ότι εισήχθησαν εννέα άτομα στο νοσοκομείο του Τελ Αβιβ, αλλά δύο από αυτούς πέθαναν από τα τραύματά τους.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Μίκι Ρόζενφελντ, οι αστυνομικές δυνάμεις αναζήτησαν τον τρομοκράτη σε όλη την περιοχή, βοηθούμενοι με ελικόπτερο αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.


Από τις αρχές Οκτωβρίου, οι ισραηλινές δυνάμεις έχουν σκοτώσει τουλάχιστον 138 Παλαιστίνιους, άμαχους ή ένοπλους, ενώ από την πλευρά των ισραηλινών σκοτώθηκαν είκοσι αστυνομικοί.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ