Γκιόργκε Ιβάνοφ: Θα δημιουργηθεί επιχειρησιακό κέντρο στη Γευγελή




Ιανουάριος 1, 2015.

Ο πρόεδρος του Νότιου Σλαβικού κράτους των Σκοπίων- FYROM, που είναι και ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων, Γκιόργκε Ιβάνοφ,  συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, Ζόραν Γιολέφσκι και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου του Στρατού, Μετόντι Βελισκόφσκι, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του νέου έτους επισκέφθηκε στρατόπεδα στα νότια της χώρας.



Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Ιβάνοφ γευμάτισε με τα μέλη του στρατού και τους συνεχάρη για το νέο έτος.


Επιχειρησιακό αρχηγείο στη Γευγελή


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός  Κοινού Επιχειρησιακού Αρχηγείου στη Γευγελή, από το οποίο οι φορείς που εμπλέκονται στη διακίνηση της μεταναστευτική κρίσης, θα μπορούν να ανταλλάζουν και να μοιράζονται  γνώσεις και δεδομένα, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν κατά μήκος των συνόρων  με την Ελλάδα.


Ο Ιβάνοφ τόνισε, ότι τώρα που έρχονται αστυνομικοί στην περιοχή από φιλικές χώρες, για να βοηθήσουν την αστυνομία των Σκοπίων, «θα δουν επί τόπου ποια είναι η κατάσταση με τους διακινούμενους μετανάστες».
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ