Νοτιοανατολική Τουρκία: Επιθέσεις αυτονομιστών του PKK




Ιανουάριος 21, 2016.

Σιρνάκ: Ρουκέτα κατά αστυνομίας


Κούρδοι αυτονομιστές χτύπησαν με ρουκέτα αυτοκίνητο της αστυνομίας μέσα  στην πόλη Σιρνάκ στις 18:30 με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο αστυνομικοί και να τραυματισθούν άλλοι πέντε. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κρατικό νοσοκομείο του Σιρνάκ.

Νουσαϊμπίν: Ρουκέτες κατά αστυνομικού οχήματος



Κούρδοι αυτονομιστές έριξαν ρουκέτες κατά ενός θωρακισμένου οχήματος της αστυνομίας στη συνοικία «Selahaddin Eyyubi», στην οδό «Sülün», όπου βρίσκεται αποθήκη εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας της περιοχής. Αποτέλεσμα ήταν η εκδήλωση πυρκαγιάς αποθήκη, που είχε ως αποτέλεσμα  την καταστροφή της.


Ντιγιαρμπακίρ: 7 αστυνομικοί τραυματίσθηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό




Χθες στις 17:00 στην πόλη Σουρ του Ντιγιαρμπακίρ και συγκεκριμένα στην συνοικία Νταμπάνογλου (Dabanoğlu Mahallesi) επι της οδου Σουλεϊμάν Ναζίφ είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός από αυτονομιστές του PKK με αποτέλεσμα κατά την έκρηξη να τραυματισθούν 7 αστυνομικοί. Κατά τη μεταφορά τους στο κρατικό νοσοκομείο του Ντιγιαρμπακίρ διαπιστώθηκε ότι είχαν βαριά τραύματα και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ