70 ρωσικά μη επανδρωμένα παρακολουθούν την εκεχειρία στη Συρία




Φεβρουάριος 29, 2016.

Εβδομήντα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας έχουν δρομολογηθεί για την παρακολούθηση της εκεχειρίας στη Συρία, αναφέρει ο συριακός ‘τηλέγραφος’, επικαλούμενος ρωσικές πηγές.




Από Κέντρο Ελέγχου,  που βρίσκεται στη ρωσική βάση, ο Σεργκέι Κοραλένκο, επικεφαλής του Κέντρου Συμφιλίωσης των πλευρών της σύγκρουσης, είπε ότι παρακολουθούνται όλες οι δραστηριότητες στη χώρα με άμεση μετάδοση προς το κέντρο.



Ο Κοραλένκο ανέφερε τον αριθμό του Κέντρου για την επικοινωνία των ομάδων των ανταρτών καθώς και το email του Κέντρου Συμφιλίωσης.



 Σύμφωνα με το δημοσίευμα την τελευταία ημέρα το κέντρο δέχθηκε 169 τηλεφωνήματα και μια επιστολή από 42 εκπροσώπους των τοπικών αρχών σε όλη τη χώρα και 34 μηνύματα από τις ένοπλες παρατάξεις ή τους εκπροσώπους τους, καθώς και 93 κλήσεις και μία επιστολή από απλούς πολίτες.



Ο Κοραλένκο επεσήμανε ότι το κέντρο δεν απορρίπτει κανένα αίτημα, όταν έχει τη δυνατότητα απάντησης το πράττει αμέσως, διαφορετικά, προωθεί το αίτημα στους κυβερνητικούς οργανισμούς της Συρίας.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ