Συρία: Η ρωσική πολεμική αεροπορία κατέστρεψε αποθήκες καυσίμων και μινι διυλιστήριο




Φεβρουάριος 1, 2016.

Η ρωσική πολεμική αεροπορία  στην επαρχία της Δαμασκού κατέστρεψε αποθήκες καυσίμων της οργάνωσης «Τζάις α Ισλάμ» και αποθήκες καυσίμων του Ντάες στην επαρχία του Χαλεπίου, καθώς και ένα μινι-διυλιστήριο στην επαρχία Ράκα, είπε στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα, ο επίσημος εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ.




«Στην περιοχή Τζουμπ Γκάμπσα του Χαλεπίου βομβαρδιστικό Su-24m κατέστρεψε αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων της τρομοκρατικής ομάδας του Ντάες», είπε ο Κονασένκοφ.



Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, στην κοιλάδα Βάντι Κανταχάτ,  της επαρχίας Χομς, μετά από επιβεβαίωση από πληροφορίες ενός μη επανδρωμένου που έλαβε η κυβέρνηση της Συρίας, χτυπήθηκε φυλάκιο των τρομοκρατών.



«Με τη βοήθεια του αντικειμενικού ελέγχου επιβεβαιώθηκε η καταστροφή δύο οχημάτων με βαριά πολυβόλα και πάνω από δέκα μαχητές», είπε ο στρατηγός.



»Στην περιοχή του Τζαμπάλ Μπάτρα, της επαρχίας της Δαμασκού, βομβαρδιστικό Su-24m επιτέθηκε σε αποθήκη καυσίμων που ανήκε στην ομάδα ‘Τζάις αλ Ισλάμ’.



Η καταστροφή ήταν ολοσχερής», είπε ο Κονασένκοφ. Επίσης, ανέφερε και την καταστροφή ενός μικρού – μίνι διυλιστηρίου των τρομοκρατών στην περιοχή Ριτζμ ελ Άμα, στην επαρχία της Ράκκας, όπως σημειώνει το Ria.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ