Και οι …Αλβανοί δυσαρεστημένοι με τις αυξήσεις των εισιτηρίων στην Αθήνα




Φεβρουάριος 1, 2016.

Η δυσαρέσκειά τους για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα, εξέφρασαν εκτός από  το ελληνικό επιβατικό κοινό και οι Αλβανοί μετανάστες που ζούνε στην Αθήνα.


«Οι επιβάτες επικρίνουν τα σκανδαλώδη μέσα αστικής συγκοινωνίας στην Αθήνα. Παλιά λεωφορεία, χωρίς τους απαραίτητους τεχνικούς όρους. Ελλείψεις σε γραμμές και καθυστερήσεις είναι τα καθημερινά φαινόμενα στην αστική συγκοινωνία της Αθήνας».



«Τη δυσαρέσκειά τους για την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων εξέφρασαν και οι Αλβανοί μετανάστες που ζουν στην Αθήνα», σημειώνει η αλβανική ‘Γκαζέτα Τέμα’.



Από την 1η Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, έχει αυξηθεί η τιμή του εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών από τα €1,2 στα €1,4 , μια αύξηση της τάξης  του 15%.



Οι Έλληνες εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τις αυξήσεις αυτές. Λένε, ότι στις δύσκολες συνθήκες που διανύει η Ελλάδα, δεν ήταν αναγκαία η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, αφού μόλις και μετά βίας τα βγάζουν πέρα στην καθημερινή επιβίωση, σημειώνει το δημοσίευμα.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ