Κοσσυφοπέδιο- Πρέσβης ΗΠΑ: Αηδιάζω με τις ενέργειες της αντιπολίτευσης




Φεβρουάριος 20, 2016.

Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στο Κοσσυφοπέδιο, Greg Delawie, αναφερόμενος στα γεγονότα στα οποία λαμβάνουν μέρος κόμματα της αντιπολίτευσης στο Κοινοβούλιοτου Κοσσυφοπεδίου, υποστήριξε ότι οι βουλευτές που βρίσκονται σε αυτήν την αίθουσα πρέπει να κάνουν την εργασία για την οποία έχουν επιλεγεί από τους πολίτες.
 


«Είναι σαφές ότι έχουμε ορισμένα άτομα που προκαλούν εμπόδια στο έργο του Κοινοβουλίου. Ειδικότερα δηλώνω ότι απεχθάνομαι ορισμένους ηγέτες των κομμάτων της αντιπολίτευσης από αυτά που πράττουν».



«Θα ήθελα, επίσης, να εξάρω το έργο των αστυνομικών που κάνουν τη δουλειά τους».


«Θα  πρέπει οι πολίτες του Κοσσυφοπεδίου να καταλάβουν, όταν πριν από 17 χρόνια έδιναν τη ζωή τους να ζήσουν οι συμπολίτες τους την ανεξαρτησία, δεν έριχναν δακρυγόνα για να αρνηθούν αυτήν την ελευθερία», είπε ο Delawie, σύμφωνα με το δημοσίευμα του αλβανικού ‘Ιλλυρία’.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ