Έλληνες οδηγοί λεωφορείων και μετανάστες έκλεισαν το δρόμο προς τα Σκόπια




Φεβρουάριος 4, 2016.

Έλληνες οδηγοί λεωφορείων και μετανάστες, έκλεισαν την κυκλοφορία στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, επειδή οι μετανάστες επιτρέπεται  να διέλθουν τη μεθόριο των Σκοπίων με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η καθυστέρηση γίνεται στο έδαφος των Σκοπίων λόγω διαμαρτυριών των οδηγών ταξί που έχουν σταθμεύσει τα οχήματά τους στο σιδηρόδρομο,  καθώς οι αστυνομικοί προτρέπουν στους μετανάστες να ταξιδεύσουν με τρένο ή λεωφορείο. ( Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ταξιτζήδες να χάσουν ‘πελάτες’ ).


Χθες το πρωί μόνο ένα τρένο έλαβε εκατοντάδες μετανάστες για να τους μεταφέρει στα βόρεια σύνορα του νοτιοσλαβικού κράτους, στο Ταμπανόφτσε,, αλλά οι ταξιτζήδες, διαμαρτυρόμενοι,  έκλεισαν πάλι το απόγευμα τη σιδηροδρομική γραμμή.


Οι Έλληνες οδηγοί των λεωφορείων που μεταφέρουν  τους μετανάστες έχουν σταθμεύει σε χώρο ενός βενζινάδικου έξω από το Πολύκαστρο, ενώθηκαν μαζί με τους μετανάστες και έκοψαν την εθνική οδό προς τους Ευζώνους. Άρχισαν, μάλιστα να φωνάζουν  «Μέρκελ, Μέρκελ» όταν είδαν τηλεοπτικά συνεργεία  της δυτικής Ευρώπης, σημειώνει το δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ