Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατόπεδο στη Συρία







Φεβρουάριος 18, 2016.


«Το βράδυ της Πέμπτης, 18 Φεβρουαρίου, το Ισραήλ επιτέθηκε σε στρατόπεδο που βρίσκεται νότια της Δαμασκού», αναφέρει η ‘ynet’, επικαλούμενη το συριακό παρατηρητήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων.




Σύμφωνα με την πηγή, εκτοξεύθηκαν τρεις ρουκέτες σε οχυρωμένα σημεία του συριακού στρατού. Πληροφορίες για θύματα δεν αναφέρθηκαν.



Αναφορές  για την αεροπορική επίθεση του Ισραήλ, έχει και η ‘Αλ Αραμπίγια’ που επιβεβαιώνει ότι ρίχτηκαν τρεις ρουκέτες σε στρατόπεδο στη Συρία.



Ωστόσο, η ιστοσελίδα ‘Αλ Μανάρ’ που πρόσκειται στην ‘Χεζμπολάχ’ αμφισβήτησε την είδηση ενώ δεν έγινε καμία ανακοίνωση από τη Συρία και το Ισραήλ.



Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Βενιαμίν Νετανιάχου, την περασμένη εβδομάδα κατέστησε σαφές ότι η Ιερουσαλήμ έχει δραστηριοποιηθεί πρόσφατα σε μια σειρά αεροπορικών επιθέσεων στο συριακό έδαφος.



«Εργαζόμαστε από καιρό σε καιρό στη Συρία για να αποτρέψουμε τη μετατροπή της χώρας σε αντι-ισραηλινό προπύργιο», είπε ο Νετανιάχου προσθέτοντας ότι η εντατικοποίηση της τρομοκρατικής απειλής στα Υψίπεδα του Γκολάν είναι δουλειά της Τεχεράνης.

--


               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ