Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι καλεί τη Βουλγαρία να συμμαχήσει με τη Ρωσία





Φεβρουάριος 26, 2016.

Η πρόεδρος του Βουλγαρικού Εθνικού Φόρουμ "Ενοποίηση", Κάμεν Ποπόφ, κατάφερε να κάνει  μερικές ερωτήσεις στον εκκεντρικό Ρώσο πολιτικό και ηγέτη του LDPR Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, σχετικά με τη Βουλγαρία, το ΝΑΤΟ και τις σχέσεις με τη Ρωσία, γράφει το βουλγαρικό ‘Κρος’.



«Είναι δεδομένο ότι είμαστε σλαβικοί λαοί. Η Βουλγαρία είναι μέλος του ΝΑΤΟ και η σημερινή συγκυρία είναι πολύ περίπλοκη. Μπορεί Σλάβοι να πολεμήσουν εναντίον άλλων Σλάβων; Τι πιστεύετε γι 'αυτό;»



Ζιρινόφσκι:


Η Βουλγαρία δεν πρέπει να φοβάται τη Ρωσία, ακόμα και αν έχουμε διακρατικά αρνητικές εμπειρίες. 


Κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Βουλγαρία ήταν με την πλευρά της Γερμανίας - κατά της Ρωσικής Αυτοκρατορίας, κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου – ήταν με την πλευρά του Χίτλερ,  εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, και τώρα εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ -  που, επίσης, είναι πραγματικά εναντίον μας, με βάση τη Συμμαχία.



 Εάν συναινέσει η Βουλγαρία στο νατοϊκό αίτημα, να μεταφέρει στρατό στο τμήμα της Ανατολίας για να βοηθήσει τους Τούρκους κατά των Κούρδων και  κατά της Συρίας, αυτό είναι λυπηρό.



Εμείς θα βομβαρδίσουμε και θα καταστρέψουμε όποιον εισβάλλει στο έδαφος της Συρίας.



Όποιος διασχίσει τη συρο-τουρκικά σύνορα θα καταστρέφεται ολοσχερώς. Τίποτα δεν θα μείνει.


Ακόμη και αν αποδειχθεί ότι υπάρχουν Βούλγαροι.

Τι πρέπει να κάνετε;

Επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι πρέπει να  βγείτε από το ΝΑΤΟ!

Εάν δεν θέλετε, μην στέλνετε στρατεύματα, όπου μπορεί να υπάρξει σύγκρουση με το ρωσικό στρατό.



« Πολλοί λιποτάκτες θα υπάρξουν  σε αυτό το μέτωπο ...»


Ζιρινόφσκι:

Θα πέσει τρέξιμο. Όλοι θα τρέχουν και να φύγουν από την επικράτεια της Συρίας, όσοι εισβολείς παραμείνουν θα καταστραφούν. Ο τουρκικός στρατός θα ερειπωθεί.


«Αν ήσασταν Βούλγαρος πολιτικός, τι θα κάνατε σε αυτή την περίπτωση;»


Ζιρινόφσκι:

Θα γύρισα στη Μόσχα, θα έβγαζα τη χώρα από το ΝΑΤΟ και θα κατεύθυνα τη Βουλγαρία για ένταξη  στην Τελωνειακή Ένωση και  στον Οργανισμό Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (ОДКС).

Τότε θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες. Θα σας δώσουμε φθηνότερο φυσικό αέριο, θα αγοράζουμε τα πάντα, από εσάς -  φρούτα, λαχανικά ... Ό, τι έχετε, είμαστε έτοιμοι να τα αγοράζουμε. Ο λαός σας θα ζήσει καλύτερα.

Δεν καταλαβαίνω τη λογική που έχετε!

Σήμερα ζείτε φτωχότερα από ό, τι όταν είχατε σχέσεις με τη Σοβιετική Ένωση. Και τι σας εμποδίζει να αποκατασταθούν οι σχέσεις με τη Ρωσία;

Τι σας έδωσε το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, το ευρώ, το Σένγκεν;

Τίποτα δεν σας έδωσε!

 Έτσι, υπάρχει μόνο μια σωτηρία για τη Βουλγαρία και ίσως ακόμη και τη Ρουμανία και την Ουκρανία - αυτοί πρέπει είναι στη συμμαχία με τη Ρωσία.


Θα σας δεχτούμε σίγουρα, χωρίς οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, θα σας βοηθήσουμε σε όλα. Και εσείς θα σωθείτε.


Οι Βούλγαροι είναι πιο κοντά μας – έχουμε κοινό αλφάβητο, κοινή θρησκεία, είμαστε ένας λαός.

Χιλιάδες Ρώσοι ζουν σήμερα και έχουν βίλες τους στη Βουλγαρία. Γιατί να βρισκόμαστε σε πόλεμο; Δεν θέλουμε!
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ