Για αντίποινα: Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν το PKK στο Καντίλ





Φεβρουάριος 18, 2016.

Τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν στρατόπεδα του Κουρδικού  Εργατικού Κόμματος (PKK) στο όρος Καντίλ, στο βόρειο Ιράκ, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα ανώνυμες πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, όπως αναφέρει το Cnn Turk.




Ο βομβαρδισμός έγινε χθες αργά το βράδυ, μετά τη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Άγκυρας, κατά την οποία σκοτώθηκαν, τελικά,  35 άνθρωποι σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Το τουρκικό κανάλι σημειώνει ότι πιθανολογείται ο θάνατος τουλάχιστον 60 με 70 Κούρδων μαχητών του PKK,  μεταξύ τους και εξέχοντες διοικητές.



Σύμφωνα εξάλλου με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», δημοσίευσε ότι με βάση δακτυλικά αποτυπώματα οι τουρκικές υπηρεσίες εντοπίζουν ότι μεταξύ των δραστών έναν καταγεγραμμένο  Κούρδο της Συρίας (φωτό).
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ