Στη Μολδαβία ξεκίνησαν στρατιωτικές ασκήσεις με τους Αμερικανούς




Μάρτιος 9, 2016.

Στην πόλη Μπέλτσι της Μολδαβίας,  ξεκίνησαν  κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες με το όνομα «Agile Hunter 2016», όπως επισημαίνει πηγή από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την οποία επικαλείται το Ria Novosti.



« Ο κύριος στόχος των ασκήσεων είναι  η εκπαίδευση των μονάδων του Εθνικού Στρατού της Δημοκρατίας της Μολδαβίας από τον Αμερικανικό στρατό, για να εξοικειωθούν σε δεξιότητες αλληλεπίδρασης και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των στρατών των δύο πλευρών», όπως είπε ο συνταγματάρχης Βαλέρι Κίλαρ.



Η άσκηση θα λάβει χώρα σε διαφορετικές εκπαιδευτικές περιοχές της χώρας και σε αυτήν περιλαμβάνονται  περιπολίες, τρόποι μάχης, μελέτη των διαδρομών και επιλογή των σημαντικών στόχων, όπως σημειώνεται.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ