Τα κράτη του Κόλπου χαρακτήρισαν την «Χεζμπολάχ» τρομοκρατική οργάνωση




Μάρτιος 3, 2016.

Οι μοναρχίες του Περσικού Κόλπου, ανακοίνωσαν ότι χαρακτηρίζουν  την ομάδα του Λιβάνου «Χεζμπολάχ», ως τρομοκρατική οργάνωση.



Αυτή  είναι μία ακόμη ενέργεια των μοναρχιών εναντίον της οργάνωσης που υποστηρίζει τον στρατό της συριακής κυβέρνησης κατά των ένοπλων ομάδων της αντιπολίτευσης.


Οι έξι χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου ενέταξαν την «Χεζμπολάχ» στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων, λόγω του ότι «η οργάνωση προσλαμβάνει νέους από τις χώρες του Κόλπου για να διαπράξουν τρομοκρατικές πράξεις».


Τα  μέλη του Συμβουλίου αυτού είχαν λάβει διάφορα μέτρα κατά της ‘Χεζμπολάχ’ από τον περασμένο μήνα.
 Η Σαουδική Αραβία σταμάτησε το πρόγραμμα που είχε αναγγείλει για τη Βηρυτό. Είχε ανακοινώσει ότι  θα προσφέρει τρία δισεκατομμύρια δολάρια ως βοήθεια στο Λίβανο για αγορά γαλλικών όπλων, σύμφωνα με το ‘Κρος’.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ