Ο Ερντογάν συμπεριφέρεται με την Ευρώπη όπως «πελάτης σε ένα μαγαζί»




Μάρτιος 9, 2016.

Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει την πεποίθηση ότι ‘έχει την μπάλα στα πόδια του'.

«Η Άγκυρα τώρα θα υπαγορεύει τους όρους της» γράφει το άρθρο στην ιστοσελίδα του γερμανικού καναλιού N-tv.

 
«Η συμπεριφορά του Ερντογάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να συγκριθεί με τη συμπεριφορά του πελάτη σε μαγαζί, όπου επιλέγει  τι να αγοράσει», γράφει το άρθρο.



Προτείνει να χτίσει μια πόλη στη βόρεια Συρία για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες και ζητά εκατομμύρια ευρώ απαιτώντας την κατάργηση των θεωρήσεων με την ΕΕ και για να μην σχολιάσουμε το ποσό της βοήθειας προς τους μετανάστες στην Τουρκία που συνεχώς μεταβάλλεται σε μεγαλύτερο αριθμό.



Η υπεροπτική συμπεριφορά του Ερντογάν, που αντικατοπτρίζει την επιθετική πολιτική του κατά των μέσων ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, ιδίως με τη χειραγώγηση της τουρκικής εφημερίδας ‘Zaman’, θεωρεί ότι μπορεί να  κάνει τα πάντα, γιατί η Ευρώπη τον χρειάζεται.



Αυτός κοιτάζει την Ευρώπη χαμογελώντας,  ενώ συγχρόνως καταπατά καταγής τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα τα παίρνει μέχρι όπου μπορούν να αντέξουν οικονομικά», συνοψίζει ο συντάκτης, σύμφωνα με τη Ria.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ