Σκόπια: Μισό εκατομμύριο οι ψηφοφόροι φαντάσματα




Μάρτιος 21, 2016.

Σκόπια.

Οι «επισφαλείς» ψηφοφόροι ανήλθαν στα 495.258 άτομα στο σκοπιανό κράτος, όπως έδειξε η διασταύρωση στοιχείων, με βάση τα δεδομένα της εκλογικής επιτροπής και 10 άλλων θεσμικών οργάνων, από μελέτη που εκπονήθηκε από εμπειρογνώμονες πληροφορικής της Κρατικής Εκλογικής Επιτροπής, όπως αναφέρει η σκοπιανή τηλεόραση.





Η προσπάθεια των οργάνων της Επιτροπής ήταν να διασταυρώσουν τα στοιχεία των εκλογικών καταλόγων με τους ψηφοφόρους. Αποτέλεσμα αυτής της εργασίας είναι ότι τουλάχιστον μισό εκατομμύριο ψηφοφόροι είναι αδύνατο να εντοπισθούν και θεωρούνται ‘ψηφοφόροι φαντάσματα’.




Ωστόσο, το δημοσίευμα επισημαίνει ότι η διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων για τον ‘καθαρισμό’ των εκλογικών καταλόγων  βρίσκεται σε εξέλιξη. 




Τα ονόματα των περίπου 500 χιλιάδων ψηφοφόρων αμφισβητούνται και  πρέπει να διασταυρωθούν, αφού είναι εγγεγραμμένοι μόνο στη βάση δεδομένων του υπουργείου Εσωτερικών, σημειώνεται χαρακτηριστικά.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ