Σκόπια: Αμερικανοί εκπαιδεύουν μονάδα των σωμάτων ασφαλείας




Μάρτιος 28, 2016.

Στο στρατόπεδο «Μπόρις Τραϊκόφσκι» στην πόλη των Σκοπίων, μονάδα ειδικών καθηκόντων και γρήγορης ανάπτυξης,  που είναι μέρος των τμημάτων του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας, θα διεξάγει κοινή άσκηση ακολουθώντας δεκαήμερο πρόγραμμα με εκπαιδευτές από τη Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη (US Soceur).
 

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του νοτιοσλαβικού κράτους, σκοπός της άσκησης είναι η αύξηση της ετοιμότητας των ειδικών δυνάμεων με επίκεντρο τις ενέργειες σχεδιασμού,  σκοποβολή ακριβείας και δράσεις σε αστικές περιοχές.



Το υπουργείο των Σκοπίων ανακοίνωσε  ότι για τους σκοπούς της άσκησης θα κλείσουν ορισμένοι δρόμοι γύρω από το στρατόπεδο  και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.



Τις ασκήσεις θα παρακολουθήσει ο υπουργός Εσωτερικών Όλιβερ Σπασόφσκι και άλλοι αξιωματούχοι.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ