Σκόπια: Θα διπλασιασθεί ο αριθμός των στρατιωτών στα σύνορα με Ελλάδα




Μάρτιος 5, 2016.


Ο αριθμός των νοτιοσλάβων στρατιωτών  που έχει αναπτυχθεί κατά μήκος των νότιων συνόρων με την Ελλάδα θα διπλασιασθεί, εξαιτίας της αύξησης των προσφύγων που καταλήγουν στην Ειδομένη και το Πολύκαστρο, σημειώνει το πρακτορείο ‘Φόκους’ επικαλούμενο την τηλεόραση ‘Άλφα’ των Σκοπίων.




Σχετικές δηλώσεις έγιναν από τον υπουργό Άμυνας των Σκοπίων, Ζόραν Γιολέφσκι, ο οποίος σήμερα μετέβη στα σύνορα με την Ελλάδα για να δει ιδίοις όμμασι την κατάσταση στην συνοριακή γραμμή.



Η «Αλφα» αναφέρει ότι στην ελληνική πλευρά των συνόρων υπάρχουν περίπου 13 χιλιάδες μετανάστες που περιμένουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς το εσωτερικό της Ευρώπης.
Τις τελευταίες 24 ώρες οι αρχές του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων, άφησαν 179 πρόσφυγες από τη Συρία και το Ιράκ να περάσουν.



Ο Γιολέφσκι υπογράμμισε ότι τα σύνορα είναι καλά φυλαγμένα από τους αστυνομικούς, οι οποίοι υποστηρίζονται από τμήματα πολλών ευρωπαϊκών χωρών.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ