Γερμανίδα πρέσβειρα στα Σκόπια: Η αξιοπιστία είναι πιο σημαντική από την ημερομηνία των εκλογών




Μάρτιος 25, 2016.

«Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη και ο χρόνος είναι λίγος μέχρι τις 5 Ιουνίου, ώστε να υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις για δίκαιες και αξιόπιστες εκλογές, δήλωσε η Γερμανίδα πρέσβειρα στα Σκόπια, Κριστίν Αλτχάουζερ, σε συνέντευξη της στο ραδιοφωνικό σταθμό, Ράδιο Σλόμποντναν Εβρόπα.




«Η άποψή μας είναι ότι η αξιοπιστία των εκλογών είναι ζωτικής σημασίας. Η εστίασή μας παραμένει  σε σημαντικά ζητήματα, όπως είναι το περιβάλλον  μέσα στο οποίο κινούνται τα μέσα ενημέρωσης, τα οποία πρέπει να ενημερώνουν τους πολίτες- ψηφοφόρους με πληροφορίες που τους είναι αναγκαίες, επίσης η ποιότητα των εκλογικών καταλόγων που πρέπει να απέχουν από την πολιτική χειραγώγηση των ψηφοφόρων και της διαδικασίας της ψηφοφορίας», τόνισε η Αλτχάουζερ.



Στο ίδιο πνεύμα κινούνται και οι επικεφαλής και άλλων διπλωματικών αντιπροσωπειών στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, συμπεριλαμβανομένου του Αμερικανού πρέσβη, Τζες Μπέιλι, που συμμετείχε σε συνέντευξη Τύπου, από κοινού,  με την Ειδικό Εισαγγελέα Κάτιτσα Γιάνεβα, πριν από δύο ημέρες.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ