«Οι Αλβανοί έχουν την απόλυτη πληθυσμιακή πλειοψηφία στην FYROM»




Μάρτιος 11, 2016.

Οι Αλβανοί δεν είναι μειονότητα στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων. Αποτελούν το 47% του συνολικού πληθυσμού, έχουν την απόλυτη πλειοψηφία ως έθνος.

 
Αυτό αναφέρει το πρακτορείο ‘Ιλλυρία’ των Σκοπίων σε άρθρο του Μοχάμεντ Νιάζι. 

Σύμφωνα με αυτόν,  τα στοιχεία έχουν δημοσιευθεί από  διεθνείς θεσμούς.


«Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες από ένα διεθνές όργανο, οι Αλβανοί  στα Σκόπια αποτελούν το 47% του συνολικού πληθυσμού της χώρας», γράφει ο συντάκτης.



 Τα  στοιχεία αυτά είναι αδιαμφισβήτητα, οι Αλβανοί  αποτελούν πλειοψηφία στον πληθυσμό της χώρας, γιατί τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους  Σλάβους (slave στο κείμενο) δεν είναι ούτε 40%. Αν και τα στοιχεία των μειονοτήτων δεν είναι ακριβή, αλλά δεν είναι λιγότερες από το 15% του πληθυσμού (Ρομά, Βούλγαροι, Έλληνες, Τούρκοι κ.α.)

(Απογραφή πληθυσμού δεν έχει γίνει εδώ και 16 χρόνια στην FYROM, η τελευταία απογραφή, πριν πέντε χρόνια,  αναβλήθηκε επ’ αόριστον, πιθανόν για πολιτικούς λόγους)
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ