Καραμπάχ: Στις 2.000 οι νεκροί και τραυματίες του Αζερμπαϊτζάν




Απρίλιος 5, 2016.

Το υπουργείο Άμυνας της μη αναγνωρισμένης δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ παρουσίασε τα τελευταία δεδομένα σχετικά με την επίθεση που εξαπέλυσε το Αζερμπαϊτζάν εναντίον της περιοχής αυτής.




Όπως σημειώνουν τα ‘αρμενικά νέα’, ανταποκριτής τους που συναντήθηκε με τον συνταγματάρχη του επιχειρησιακού κέντρου στο Στεπανακέρτ (πρωτεύουσα του Καραμπάχ),  Βίκτορ Αρσταμιάν, ανέφερε ότι από τη σύγκρουση έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής 29 στρατιώτες, αγνοούνται άλλοι 28 και υπάρχουν 101 τραυματίες.



Ο συνταγματάρχης εκτιμά ότι οι ζημιές από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ μεγάλες, περισσότεροι από 2.000 νεκροί και τραυματίες συνολικά.


 Ο ίδιος θα προσθέσει ότι τα στοιχεία αυτά έχουν επιβεβαιωθεί και αποδειχθεί από υποκλοπές τηλεφωνικών επικοινωνιών του στρατού του Αζερμπαϊτζάν από τις αρμενικές μυστικές υπηρεσίες.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ