Τρία τουρκικά πολεμικά στο λιμάνι της Βάρνας





Απρίλιος 5, 2016.

Σε μια άτυπη επίσκεψη ρουτίνας κατέπλευσαν στο λιμάνι της Βάρνας, στη Βουλγαρία, τρία πολεμικά πλοία.



Πρόκειται για τη φρεγάτα TCG Kemalreis, με  επικεφαλής τον πλοίαρχο ΙΙ βαθμού Ozcan Uslu, το περιπολικό σκάφος TCG Karayel με επικεφαλής τον Πλοίαρχο ΙΙ βαθμού Kadir Ymut Terje  και το περιπολικό σκάφος ΤΕΕ Kilimli με επικεφαλής τον υποπλοίαρχο Sadl Υeshil.



Στο μεταξύ από την περασμένη Παρασκευή έχει καταπλεύσει στο λιμάνι της Βάρνας η καναδική φρεγάτα HMCS Fredericton η οποία θα συμμετάσχει από τις 5 Απριλίου σε κοινή άσκηση με τη βουλγαρική κορβέτα ‘Ρεσιτέλνι’ (Решителни) και ένα ελικόπτερο τύπου ‘Πάνθηρ’ από την αεροπορική βάση ελικοπτέρων του ναυτικού «Τσάικα» (‘Γλάρος’).



Κατά τη διάρκεια της άσκησης θα γίνει συνεργασία με την αεράμυνα και θα γίνουν ανθυποβρυχιακές δράσεις, σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα.

--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ