Καραμπάχ: Ο στρατός δημοσίευσε βίντεο με την κατάρριψη ελικοπτέρου




Απρίλιος 3, 2016.

Το γραφείο Τύπου της Άμυνας του Στρατού της «Δημοκρατίας του Ναγκόρνο – Καραμπάχ»  (НКР- NKR)δημοσίευσε βίντεο που εμφανίζει την κατάρριψη ενός ελικοπτέρου Mi-24 του Αζερμπαϊτζάν από την αεράμυνα  της Άμυνας του Στρατού στις 2 Απριλίου, όπως σημειώνουν τα ‘αρμενικά νέα’ στη ρωσική.



Νωρίτερα, η υπηρεσία Τύπου της Άμυνας του Στρατού  της NKR ανέφερε ότι τη νύχτα της 1ης με 2α Απριλίου, το Αζερμπαϊτζάν ανέλαβε απροκάλυπτη επίθεση σε όλο το μήκος της γραμμής επαφής, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τύπους όπλων, όπως πυροβολικό, τεθωρακισμένα οχήματα και αεροπορικές δυνάμεις.



Κατά την έναρξη των εχθροπραξιών από την πλευρά του Αζερμπαϊτζάν σημειώθηκαν περισσότερες από 200 απώλειες στρατιωτών.



Μόνο προς την κατεύθυνση του Ταλίς σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν και προς την κατεύθυνση της Μαρτακέρτ, δύο άρματα μάχης, δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη και στη βόρεια κατεύθυνση ένα ελικόπτερο.



Οι πιο βίαιες συγκρούσεις έλαβαν χώρα στα νοτιο-ανατολικά της γραμμής μάχης. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η αεράμυνα της Άμυνας του Στρατού κατέρριψε χθες  στις 12:30 ένα ελικόπτερο και εξουδετερώθηκαν δύο άρματα μάχης.


-
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ