Αλβανία: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο που ‘κουβάλαγε’ …μάρμαρα;




 Μια -πραγματικά- 'βαλκανική' είδηση
 
Απρίλιος 7, 2016.


Σάλος έχει προκληθεί στα αλβανικά μέσα ενημέρωσης με την συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη λίμνη της Σκόδρας.




«Ενώ δεν υπάρχει ακόμη καμία επίσημη εκδοχή του περιστατικού και των αιτιών της συντριβής του ελικοπτέρου από τις Ένοπλες Δυνάμεις στη λίμνη της Σκόδρας, έχουν πλημμυρίσει τα ΜΜΕ  αμφιβολίες  για την πτώση του.



Μάλιστα, δημοσιογράφος στην «Report Tv» και στην «Shqiptarja.com», ο Elvis Nabolli,  έγραψε στην σελίδα του στο Facebook,  ότι το ελικόπτερο μετέφερε μάρμαρα στο ‘αλπικό’ εξοχικό σπίτι,  της υπουργού Άμυνας στο Βερμός( Vermosh).



Το δημοσίευμα παρουσιάζει φωτό της σελίδας του δημοσιογράφου




Σημειώνεται ότι από την συντριβή του ελικοπτέρου- το οποίο αποκτήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 από τις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις- σκοτώθηκαν οι πιλότοι Floran Deliaj και Donald Hoxha ενώ κατάφερε να πηδήξει από την πίσω πόρτα ο Gerald Baramuça που διασώθηκε από ψαράδες της λίμνης.


--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ