Στη Ρωσία δημιουργείται Εθνική Φρουρά




Απρίλιος 5, 2016.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ανακοίνωσε τη δημιουργία Εθνικής Φρουράς στη Ρωσική Ομοσπονδία που θα βασίζεται σε δυνάμεις του Υπουργείου  Εσωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Itar Tass.




“Η απόφαση προβλέπει τη δημιουργία ενός νέου ομοσπονδιακού σώματος της εκτελεστικής εξουσίας που θα βασίζεται  σε ένστολους του υπουργείου Εσωτερικών, αυτή είναι η Εθνική Φρουρά, η οποία θα ασχολείται με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, το οργανωμένο έγκλημα και θα έχει στενή επαφή με το υπουργείο Εσωτερικών συνεργαζόμενη με τις  ‘κινητές ομάδες ειδικού σκοπού’ και την ‘ειδική δύναμη ταχείας αντίδρασης’», είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας.



Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους επικεφαλής τμημάτων του υπουργείου Εσωτερικών.


 
«Πιστεύω ότι η Εθνική Φρουρά θα εκτελεί τα καθήκοντά της αποτελεσματικά, όπως τα αρμόδια τμήματα του υπουργείου Εσωτερικών και θα εντείνει τις εργασίες της σε προτεραιότητες για την ασφάλεια του κράτους», είπε ο Πούτιν.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ