Στην Τουρκία κατασχέθηκαν κλεμμένα βουλγαρικά πολυτελή αυτοκίνητα




Απρίλιος 6, 2016.

Η τουρκική αστυνομία κατέσχεσε 16 πολυτελή αυτοκίνητα που εισήχθησαν στη χώρα από τη Βουλγαρία και πωλούνταν σε τρίτους, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.




Αστυνομική έρευνα άρχισε όταν εστάλη σήμα στην πόλη Σανλιούρφα της Τουρκίας  ότι διακινούνταν παράνομα πολυτελή αυτοκίνητα και SUV προκειμένου να πωληθούν, σύμφωνα με το βουλγαρικό πόρταλ '24 rodopi'.



Έγινε εξονυχιστική έρευνα, όπου διαπιστώθηκε ότι οι αριθμοί, τουλάχιστον 16  κινητήρων και αριθμός σασί αυτοκινήτων ήταν καταγεγραμμένοι στη Βουλγαρία σε αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί.



Τα αυτοκίνητα προορίζονταν να πωληθούν σε πολίτες της Συρίας οι οποίοι πηγαίνουν στην τουρκική συνοριακή πόλη για αγορά αγαθών  των ιδίων ή για μεταπώληση σε αραβικές χώρες.



Το δημοσίευμα σημειώνει  ότι πρόκειται για αυτοκίνητα μάρκας Audi, BMW και Mercedes καθώς και ακριβά SUV. Οι δράστες ήταν Σύριοι πολίτες.



Η Σανλιούρφα είναι διοικητικό κέντρο στη νοτιοανατολική Τουρκία- δίπλα στα σύνορα με τη Συρία και έχει πληθυσμό 1.250.000 κατοίκους.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ