Σκόπια: «Κλέφτες»- «Χωρίς δικαιοσύνη δεν θα υπάρξει ειρήνη»




Απρίλιος 15, 2016.


Οι πολίτες των Σκοπίων για ακόμη μία ημέρα διαμαρτύρονται στο κέντρο της πρωτεύουσας υποστηρίζοντας  την Ειδική Εισαγγελέα που διερευνά για τη διαφθορά και ζητούν συγχρόνως παραίτηση του Γκιόργκε Ιβάνοφ από το προεδρικό αξίωμα.




Συγκεντρωμένοι κατά χιλιάδες  μπροστά από το κυβερνητικό κτήριο, το οποίο φυλάνε εκατοντάδες αστυνομικοί, φώναζαν συνθήματα όπως «Κλέφτες- Κλέφτες», «Θα κερδίσουμε», «Χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη».



Η αστυνομία δεν κατάφερε να σταματήσει τη ροή του πλήθους στη γέφυρα Γκότσε Ντέλτσεφ, την οποία το πλήθος την διάβηκε και διαμαρτυρήθηκε στα κυβερνητικά κτήρια.



Οι διαδηλωτές δεν κατάφεραν ωστόσο να πορευθούν προς το Κοινοβούλιο, αφού εκατοντάδες αστυνομικοί με πλήρη εξάρτηση είχαν κλείσει την οδό. Οι διαμαρτυρίες σήμερα ήταν χωρίς τραυματισμούς, όπως σημειώνει το ‘PlusInfo’.



--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ