«Η Ελλάδα διέταξε το στρατό σε επαγρύπνηση με Τουρκία»




Απρίλιος 14, 2016.

«Ο υπουργός εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στο στρατό για μια μεγάλη άσκηση επαγρύπνησης, για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.




Κατηγορώντας για προκλήσεις της Τουρκίας  κατά της Ελλάδας, ανακοίνωσε άσκηση για την επαγρύπνηση των Ενόπλων Δυνάμεων.



Μιλώντας στο Σπούτνικ, αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας τόνισε ότι δόθηκε εντολή από τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο για άσκηση ετοιμότητας.



«Ανακοινώθηκε μεγάλη άσκηση» είπε ο αξιωματούχος, «άσκηση επιφυλακής, λόγω της Τουρκίας, που όταν έχει εσωτερικά ζητήματα προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα».



«Για αυτό πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παραβιάζουν συνεχώς τον ελληνικό εναέριο χώρο, σε αντίθεση με τους διεθνείς κανόνες».



Το ελληνικό Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε ότι δύο τουρκικά F-16 στις 13:26 τοπική ώρα τη Δευτέρα, πέρασαν πάνω από τη Λέσβο, τη Χίο και τις Οινούσσες παραβιάζοντας τον ελληνικό εναέριο χώρο, σημειώνει το δημοσίευμα.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ