Οι Τούρκοι βλέπουν τώρα το PKK με Αρμένιους κομάντος




Απρίλιος 11, 2016.

«Επτά τρομοκράτες – ελεύθεροι σκοπευτές- εξουδετερώθηκαν σε επιχείρηση κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK στη νοτιοανατολική Τουρκία, οι οποίοι ήταν κομάντος του αρμενικού στρατού», γράφει τούρκικο δημοσίευμα.



Ο  Mesut Hakkı Caşin, διεθνής εμπειρογνώμονας για την τρομοκρατική οργάνωση των Αρμενίων «ASALA» [σημ. ‘ASALA’ βγαίνει από το «Αρμενικός Μυστικός Στρατός για την Απελευθέρωση της Αρμενίας»] , πρώην αξιωματικός του στρατού και μέλος του πανεπιστημίου του Maltepe,  ισχυρίζεται ότι μέλη του ASALA βρίσκονται στις γραμμές του PKK.



Ο ίδιος αναφέρει ότι όταν ήταν εν ενεργεία στο στρατό και υπηρετούσε  στην νοτιοανατολική Τουρκία, ορισμένες ομάδες της κουρδικής αυτονομιστικής οργάνωσης του PKK, αποτελούνται από  μέλη της ASALA.


Πρόσθεσε ακόμη ότι:

Τους τελευταίους μήνες ορισμένοι που έχασαν τη ζωή τους και ήταν ελεύθεροι σκοπευτές του PKK, αποδείχθηκε ότι, τελικά, ήταν  Αρμένιοι κομάντος.



Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στόχος των τρομοκρατών από το PKK ή το συριακό PYD ή το αρμενικό ASALA,  είναι να εμποδίσουν την Τουρκία  η οποία είναι η 17η  μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, να αναπτυχθεί οικονομικά με τους στόχους που έχει βάλει μέχρι το 2023 ο πρόεδρος της χώρας, Ερντογάν.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ