Συρία: Οι τρομοκράτες κατέρριψαν ελικόπτερο του στρατού






Μάιος 10, 2016.

Κατά τη διάρκεια μαχών στο ανατολικό τμήμα της επαρχίας Χομς, τρομοκράτες κατέρριψαν ένα ελικόπτερο της συριακής πολεμικής αεροπορίας.



Αυτό αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα επικαλούμενο  το Γενικό Επιτελείο  της χώρας.
Επισήμως η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από το συριακό στρατό,αλλά έγινε γνωστό ότι ένα ελικόπτερο τύπου «Gazelle» χτυπήθηκε από ρουκέτα που εκτοξεύθηκε κατά τη διάρκεια μάχης στην επαρχία Χομς.



«Το ελικόπτερο χτυπήθηκε και έκανε αναγκαστική προσγείωση στο έδαφος, σε περιοχή που ελέγχονταν από κυβερνητικές δυνάμεις. Ευτυχώς, το πλήρωμα δεν τραυματίσθηκε», δήλωσε μια πηγή  του Γενικού Επιτελείου της Συρίας.



Σημειώνεται ότι σήμερα οι μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα» χτύπησαν με Manpad  ένα άρμα μάχης τύπου T-90 στο Χαλέπι.



Είναι ενδιαφέρον, σημειώνει το δημοσίευμα, ότι το αμερικανικό  αντιαρματικό Tow,  χτύπησε επάνω στον οπλισμό της μηχανής του άρματος, όπως σημειώνεται, και δεν παρατηρήθηκε βλάβη σε αυτό.



http://tvzvezda.ru
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ