Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Τουρκία: Αιματηρές επιθέσεις Κούρδων αυτονομιστών
Μάιος 26, 2016.

Στην περιοχή Νουσαϊμπίν της επαρχίας Μαρντίν τρομοκράτες παγίδευσαν εκρηκτικό μηχανισμό σε επαρχιακή οδό,  τον οποίο πυροδότησαν σε διερχόμενο όχημα του στρατού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 2 στρατιώτες και να τραυματισθούν άλλοι εννέα, αναφέρει τούρκικο δημοσίευμα.
Επίσης, στην περιοχή της Τούντζελι σε σύγκρουση του τουρκικού στρατού με Κούρδους αυτονομιστές σκοτώθηκε ένα στρατιώτης και ένας άλλος τραυματίσθηκε.


Σύγκρουση στην Οβατζίκ της Τραπεζούντας


Σε σύγκρουση των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Οβατζίκ της Τραπεζούντας (σύνορα με επαρχία Ριζούντας), σκοτώθηκε ένας στρατιώτης, ενώ ένας άλλος τραυματίσθηκε και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτική νοσοκομείο Ελαζίγκ.


Επίθεση PKK στην Κερασούντα


Επίθεση από μέλη του PKK κατά  των δυνάμεων ασφαλείας,  εκδηλώθηκε  στα σύνορα Κερασούντας- Γκουμούσανε και συγκεκριμένα στο φράγμα Γιασμακλί.

Οι στρατιώτες φρουρούσαν τις εργασίες που γίνονται στο συγκεκριμένο σημείο. Στην ανταλλαγή των πυροβολισμών τραυματίσθηκαν  ορισμένοι από τους φρουρούς ασφαλείας.


--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: