Τουρκική άσκηση αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας



Ο διοικητής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα



 


Μάιος 25, 2016.

Κομάντος της 1ης αερομεταφερόμενης ταξιαρχίας, μέλη της οποίας βρίσκονται στην κατεχόμενη Κύπρο, εκτέλεσαν άσκηση στην περιοχή της Καισάρειας χρησιμοποιώντας πραγματικά πυρά.





Στην άσκηση ‘Erciyes-2016’ σύμφωνα με το δημοσίευμα, έλαβαν μέρος αεροσκάφη C-130  και C-160 τα οποία μετέφεραν για ρίψη με αλεξίπτωτα 120 στρατιώτες.



Η ρίψη έγινε στο χωριό Καρασαζίκ στην περιοχή Ιντζέσου της Καισάρειας (Καϊσερί).
Η άσκηση προέβλεπε την προσγείωση των αλεξιπτωτιστών με πλήρη εξάρτηση  στο εχθρικό έδαφος, ανατίναξη γεφυρών, δολιοφθορές.



Μετά την καταστροφή της περιοχής, παραλήφθηκαν από την περιοχή  με ελικόπτερα ‘Σικόρσκι’.



Ο διοικητής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα




Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρεται στην επίσκεψη του Αμερικανού διοικητή του ΝΑΤΟ, στρατηγού Curtis Michael Scaparrotti στην Άγκυρα.


Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου , στρατηγός Χουλούσι Ακάρ, συναντήθηκε με το Συμμαχικό Διοικητή του ΝΑΤΟ σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου, αναφέρεται στο δημοσίευμα.
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ