Κορυφαίος Ρώσος δικαστής επικρίνει την πολιτική που ακολουθούν οι ΗΠΑ




Μάιος 19, 2016.

Ο πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βαλέρι Ζόρκιν, δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης ότι οι ΗΠΑ καταστρατηγούν τους διεθνείς κανόνες των Ηνωμένων Εθνών με τον ίδιο τρόπο που η ναζιστική Γερμανία αγνοούσε την Κοινωνία των Εθνών, σημειώνει βουλγαρικό δημοσίευμα που επικαλείται το Tass.




Στην ομιλία του, σημειώνει το ‘Fbr.bg ’ κατά τη διάρκεια του έκτου Διεθνούς Νομικού Φόρουμ,  στην Αγία Πετρούπολη, είπε ότι εκφράζει  προσωπικές απόψεις.



Σύμφωνα με τον κορυφαίο Ρώσο δικαστή, ο τρόπος με τον οποίο ο πρόεδρος των ΗΠΑ μιλά για την αποκλειστικότητα του αμερικανικού λαού είναι ένα «σχεδόν κατά λέξη απόσπασμα των λόγων από τους κορυφαίους πολιτικούς και προπαγανδιστές του γερμανικού Τρίτου Ράιχ, συμπεριλαμβανομένου του Χίτλερ».



Ο Ζόρκιν είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ξαναγράφουν τους κανόνες της διεθνούς ζωής κατά την απόλυτη διακριτική τους  ευχέρεια, που αποτελεί  αιτία ανησυχίας.



Ο Ρώσος δικαστής πιστεύει ότι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, βλέπει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Αμερικανούς,  ως μια συγκεκριμένη χώρα και ένα συγκεκριμένο έθνος, το οποίο κάνει πολύ περισσότερα από τις άλλες χώρες και τους άλλους λαούς.



 Ο Ζόρκιν σημείωσε ότι μια τέτοια άποψη είναι σε πλήρη συμμόρφωση με την δυστοπία της «Φάρμας των Ζώων» του Τζορτζ Όργουελ.



--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ