Ρώσος πρέσβης στα Σκόπια: Η πολιτική κρίση να επιλυθεί χωρίς εξωτερική παρέμβαση





 Ανοίγει Ρωσικό προξενείο στην Αχρίδα

Μάιος 24, 2016.


«Το μυστικό για μια επιτυχημένη έξοδο από κάθε κρίση είναι πολύ απλό.  Η πολιτική λύση στην κρίση, για να κρατήσει στο χρόνο, πρέπει να δοθεί από το εσωτερικό. Μόνο μια τέτοια λύση είναι βιώσιμη και μπορεί να προσφέρει προοπτική», δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, σήμερα, στα Σκόπια.



Ο Όλεγκ Στσέρμπακ διευκρίνισε ότι οι απόψεις αυτές  είναι  συνυφασμένες με την ιστορία της Ρωσίας, η οποία, στη μακραίωνη πορεία της, έχει περάσει πολλές επιτυχημένες στιγμές αλλά και κρίσεις και κατόρθωνε πάντα μόνη της να τις ξεπερνά, χωρίς βοήθεια από το εξωτερικό ή το ΔΝΤ, την ΕΤΑΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα και άλλα ιδρύματα του εξωτερικού.



«Να πιστέψετε στον εαυτό σας για να σώσετε την ακεραιότητα και την κυριαρχία σας», δήλωσε ο πρέσβης.



Οι δηλώσεις του έγινε με την ευκαιρία των Ημερών του Σλαβικού Πολιτισμού στα Σκόπια.



Ρωσικό προξενείο στην Αχρίδα


Το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Μαΐου, στην πόλη Αχρίδα (Οχρίδα, κατά τους Σκοπιανούς) στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης θα ανοίξει επίσημα το Επίτιμο Προξενείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.



Στα εγκαίνια θα παραστούν εκπρόσωποι του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας και εκπρόσωποι του Διπλωματικού Σώματος, επισκέπτες  από τη Ρωσική Ομοσπονδία, εκπρόσωποι ιδρυμάτων και επιχειρηματικών κοινοτήτων και άλλοι.
--
               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ