Το «Ισλαμικό Κράτος» εκτέλεσε Ρωσίδα κατάσκοπο




Μάιος 12, 2016.

Το «Ισλαμικό κράτος» εκτέλεσε  μια Ρωσίδα, την Ελβίρα Γκαράγεβα με την κατηγορία της κατασκοπείας για τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.



Οι Τζιχαντιστές ανέφεραν ότι η γυναίκα εργαζόταν για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (ФСБ) και επί τέσσερα χρόνια είχε διεισδύσει σε ομάδες τζιχαντιστών, όπως σημειώνει το ρωσικό ‘Life.ru’.


 
Οι τζιχαντιστές υποστηρίζουν ότι η Γκαράγεβα μεταβίβαζε πληροφορίες σχετικά με τις κρυψώνες και τις στρατιωτικές βάσεις τους.



«Κατά το παρελθόν η Ελβίρα είχε δώσει πληροφορίες στις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες για τους αδελφούς  και τις αδελφές μας που είχαν έρθει στη γη του Αλλάχ από την επαρχία του Καυκαύσου», αναφέρει ανακοίνωση του ISIS.




“Εντάχθηκε και απέκτησε την εμπιστοσύνη των πιστών του Αλλάχ και στη συνέχεια αποκάλυπτε τις θέσεις τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, για να εξασφαλίσει την παρουσία της, παντρεύτηκε σκόπιμα έναν τζιχαντιστή που ονομάζονταν Αμπού Μουσλίμ, που στη συνέχεια τον δηλητηρίασε. Λόγω της κατάπτυστης δράσης της , πολλοί αδελφοί και αδελφές μας μαρτύρησαν, γράφει το μήνυμα των ισλαμιστών.



Επίσης, προσθέτει το κείμενο, ότι η Ελβίρα εμπλέκονταν άμεσα στη δολοφονία επτά μελών του ISIS (αναφέρονται τα ονόματα).
--

               

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ πηγών των δημοσιευμάτων, καθώς και τα πρωτότυπα κείμενα,  παραχωρούνται σε κάθε ζήτηση των υποστηρικτών-δωρητών του ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ